Bron: Boodschappen
Bereiden
- Steek de barbecue aan. Meng het zelfrijzend bakmeel met ½ theelepel zout, de yoghurt, Italiaanse kruiden en tomaten.
- Kneed tot een deeg dat niet aan je handen plakt (voeg indien nodig een beetje extra bakmeel toe). Verdeel het deeg in 8 porties en duw tot platte broodjes.
- Bestrijk ze met olijfolie en leg op het barbecuerooster. Grill 4-5 minuten, keer ze om en rooster nog 4-5 minuten tot de broodjes knapperig en goudbruin zijn.
Bereidingstip
Kneed voor een Provençaals broodje 1 theelepel gehakte tijm en rozemarijn erdoor.
Bron: boodschappen.nl
Kruidenmix voor Italiaanse kruiden
- 1 eetlepel basilicum.
- 1 eetlepel oregano.
- 1 theelepel tijm.
- 1 theelepel peterselie.
- 1 theelepel knoflookpoeder.
- snufje zout.
- snufje peper.