Bron: Delicious
Ingrediënten
1 eetlepel witte miso-pasta
25 g zachte ongezouten boter
2 filets van 180 g zonder vel (snapper of andere witvis)
1 theelepel sesamolie
2 kleine rode pepers, in dunne plakjes gesneden, plus extra dun gesneden om te serveren
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel arachideolie
2 bosjes broccolini, in de lengte gehalveerd
150 g gemengde paddenstoelen (shimeji en enoki), de steeltjes bijgesneden
1 theelepel sesamzaadjes
Sap van 1/2 limoen
Dun gesneden bosui, ter garnering
Methode
- Verwarm de oven voor op 200C. Bekleed een ovenschaal met bakpapier.
- Combineer miso en boter en verdeel het over de snapper.
- Combineer sesamolie, chili, sojasaus en pindaolie in een kom.
- Voeg broccolini, champignons en sesamzaadjes toe, meng om te combineren en verdeel over de bodem van de voorbereide ovenschaal.
- Top met snapper.
- Rooster 18-20 minuten tot de vis net gaar is en de broccolini gaar is.