Bron: Bonduelle
Benodigdheden
- 2 blikjes Bonduelle edamame (310 g)
- 180 g sobanoedels
- 500 g broccoli
- 250 g warmgerookte zalmstukken of koudgerookte zalm
- 1 bosje salade-ui
- 3 el sojasaus
- 1 el chilisaus
- 2 tl sesamolie
- 1 el geroosterde sesamzaadjes
Bereiden
-
Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en spoel het onder koud stromend water.
-
Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en kook dit in 5 min. beetgaar. Snijd de salade-ui in dunne ringen. Doe de edamame bonen in een vergiet en spoel dit af onder koud stromend water.
-
Meng de sojasaus, chilisaus en sesamolie tot een dressing. Meng de noedels met de broccoli, salade-ui, edamame bonen en dressing.
-
Verdeel het over de borden, leg er de warmgerookte zalmstukken op en strooi er vervolgens geroosterde sesamzaadjes over.