Aziatische salade

Print Friendly, PDF & Email

Bron: Bonduelle

Benodigdheden

  • 2 blikjes Bonduelle edamame (310 g)
  • 180 g sobanoedels
  • 500 g broccoli
  • 250 g warmgerookte zalmstukken of koudgerookte zalm
  • 1 bosje salade-ui
  • 3 el sojasaus
  • 1 el chilisaus
  • 2 tl sesamolie
  • 1 el geroosterde sesamzaadjes

Bereiden

  1. Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en spoel het onder koud stromend water.
  2. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en kook dit in 5 min. beetgaar. Snijd de salade-ui in dunne ringen. Doe de edamame bonen in een vergiet en spoel dit af onder koud stromend water.
  3. Meng de sojasaus, chilisaus en sesamolie tot een dressing. Meng de noedels met de broccoli, salade-ui, edamame bonen en dressing.
  4. Verdeel het over de borden, leg er de warmgerookte zalmstukken op en strooi er vervolgens geroosterde sesamzaadjes over.